top of page

MACHETE

   Serviciul nostru de machetare este un proces meticulos și atent, în care ne asigurăm că fiecare detaliu al machetei este realizat cu precizie și profesionalism. În ceea ce privește timpul necesar pentru a realiza o machetă de calitate, este important să luăm în considerare complexitatea proiectului și cerințele specifice ale clientului.

   Probabil ai observat că o machetă bine lucrată necesită mai mult timp decât s-ar putea crede la o primă analiză. De aceea, este recomandat să inițiem discuția și să începem lucrarea cu cel puțin două săptămâni înainte de termenul de predare. Acest interval de timp ne permite să ne asigurăm că procesul de machetare este realizat într-un mod atent și să acordăm atenția necesară fiecărui detaliu.

   În primele etape ale colaborării noastre, vom discuta în detaliu despre proiectul tău, cerințele și așteptările pe care le ai. Vom lua în considerare aspecte precum dimensiunile, materialele, nivelul de detaliu și complexitatea dorită. Aceste informații ne vor ajuta să stabilim o planificare adecvată a producției machetei și să alocăm timpul necesar pentru a obține rezultate de înaltă calitate.

   Pe măsură ce progresăm în procesul de machetare, vei fi implicat activ în evaluarea și aprobarea etapelor intermediare. Aceasta ne asigură că macheta este în concordanță cu viziunea ta și că răspunde în totalitate cerințelor tale. Dacă este nevoie de ajustări sau modificări, le vom face în mod prompt și eficient pentru a ne asigura că rezultatul final este exact ceea ce îți dorești.

   În concluzie, serviciul nostru de machetare necesită timp și atenție pentru a produce rezultate deosebite. Înțelegem importanța machetelor în prezentarea proiectelor și dorim să ne asigurăm că fiecare machetă pe care o realizăm reflectă în totalitate cerințele tale și obiectivele tale. Prin colaborarea strânsă cu tine și respectând termenele stabilite, ne asigurăm că rezultatul final este pe deplin satisfăcător și că macheta ta va impresiona și atrage atenția asupra proiectului tău.

Servicii: Projects
IMG_20170612_191147_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

DE STUDIU

   Macheta de studiu este o reprezentare vizuală utilizată pentru a susține și ilustra proiectele aflate în desfășurare sau cele finalizate care nu necesită o expunere detaliată. Aceasta oferă o perspectivă generală a proiectului și permite evaluarea aspectelor de bază într-un mod accesibil și eficient.

   De obicei, machetele de studiu sunt realizate la o scară redusă, cum ar fi 1:200, 1:500 sau 1:1000, pentru a putea încorpora întregul context al proiectului într-un spațiu fizic mai mic. Scara redusă permite vizualizarea generală a relațiilor și proporțiilor între diferitele elemente ale proiectului.

   Machetele de studiu au un nivel mai simplu de detaliu în comparație cu machetele de prezentare sau cele folosite în scopuri publicitare. Ele se concentrează mai mult pe configurarea generală a proiectului, organizarea spațiilor și relațiile între diferitele elemente arhitecturale. Astfel, macheta de studiu oferă o perspectivă clară asupra conceptului și designului proiectului.

   Aceste machete reprezintă o unealtă valoroasă pentru arhitecți și designeri în timpul procesului de dezvoltare a proiectului. Ele permit vizualizarea rapidă și comparativă a diferitelor opțiuni, evaluarea impactului asupra contextului și analizarea distribuției spațiilor într-un mod tangibil. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru prezentarea proiectului în fața clienților, colaboratorilor sau a altor părți interesate, oferind o perspectivă tridimensională a conceptului și facilitând înțelegerea generală a proiectului.

   În concluzie, macheta de studiu este un instrument esențial în procesul de proiectare și dezvoltare a proiectelor arhitecturale. Prin reprezentarea generală a proiectului la o scară redusă și cu un nivel de detaliu mai simplu, aceasta oferă o perspectivă cuprinzătoare și accesibilă asupra conceptului și designului proiectului în curs de desfășurare sau finalizat.

EXPOZITIONALE

   Macheta expozitională reprezintă o reproducerere la scară a unei construcții sau a unui ansamblu arhitectural. Aceasta se caracterizează printr-un grad mare de detaliere și permite o reprezentare precisă a proiectului propus. Scările utilizate în mod obișnuit pentru astfel de proiecte sunt cele care permit o reprezentare cu acuratețe, precum 1:25, 1:50 sau 1:100.

   Machetele expozitionale sunt realizate cu atenție la detalii și urmăresc să redea cât mai fidel fiecare aspect al construcției sau ansamblului arhitectural. Ele pot cuprinde elemente precum fațadele clădirii, amenajările interioare, spațiile verzi sau chiar mobilierul, pentru a oferi o imagine completă și concretă a proiectului propus.

   Aceste machete sunt utilizate în mod frecvent în cadrul târgurilor de imobiliare, fiind un instrument valoros pentru promovarea și prezentarea proiectelor arhitecturale. Macheta expozitională oferă o perspectivă tridimensională și tangibilă a proiectului, permițând vizitatorilor să se familiarizeze mai bine cu spațiile și caracteristicile acestuia.

   Prin intermediul machetei expozitionale, pot fi evidențiate aspectele distincte ale construcției sau ansamblului arhitectural, cum ar fi arhitectura fațadelor, designul interior, amenajările exterioare sau elementele de peisagistică. De asemenea, macheta permite evaluarea relației dintre diferitele elemente ale proiectului și oferă o imagine clară a modului în care acestea se integrează în contextul înconjurător.

   Prin reprezentarea detaliată și realistă a proiectului, macheta expozitională captează atenția și interesul potențialilor clienți, vizitatori sau investitori. Ea oferă o perspectivă tangibilă asupra calităților și potențialului proiectului arhitectural, contribuind la înțelegerea și aprecierea valorii acestuia.

   În concluzie, macheta expozitională reprezintă o reproducere la scară a unei construcții sau ansamblu arhitectural, caracterizată prin detaliere și acuratețe. Utilizată frecvent în cadrul târgurilor de imobiliare, aceasta permite prezentarea și promovarea proiectelor arhitecturale într-un mod concret și vizualmente impresionant. Prin intermediul machetei expozitionale, se evidențiază calitățile și potențialul proiectului, captând interesul și oferind o imagine tangibilă a acestuia.

IMG_20220827_133724.jpg
13096215_1612426622414972_86494350180838

DE OBIECT

   Macheta de obiect reprezintă o reproducerere tridimensională și detaliată a unui produs sau a unui obiect, având diverse utilizări și scopuri. În cadrul atelierului nostru, oferim servicii de prototipare rapidă designerilor și producătorilor de serii limitate de produse. Utilizând proiectele furnizate de către clienți, producem matrite, forme și modele 3D, oferindu-le astfel posibilitatea de a vizualiza și testa produsele într-o formă tangibilă înainte de producția în masă.

   Machetele de obiect pot fi utilizate pentru a crea prototipuri funcționale sau pentru a reprezenta în mod realist și detaliat produsele finite. Ele permit designerilor să observe și să ajusteze caracteristicile și detaliile produsului înainte de lansarea acestuia pe piață. Acest proces de prototipare rapidă ajută la reducerea costurilor și timpului necesare pentru dezvoltarea și producția în masă a produselor.

   Pe lângă prototipare, machetele de obiect includ și reprezentări miniaturale utilizate ca trofee, cadouri sau panoplii. Aceste machete miniaturale sunt realizate cu atenție la detalii și reprezintă o opțiune excelentă pentru a marca evenimente sau a oferi recunoaștere pentru realizări speciale. Ele pot fi personalizate în funcție de preferințele și cerințele clienților, contribuind astfel la crearea unor obiecte unice și memorabile.

   Utilizarea machetelor de obiect în procesul de design și producție oferă multiple avantaje, cum ar fi vizualizarea și evaluarea produsului într-o formă tridimensională, testarea funcționalității și rezistenței acestuia și crearea de prototipuri realiste înainte de fabricația în masă. Machetele de obiect sunt o unealtă valoroasă pentru designeri și producători, ajutându-i să dezvolte și să îmbunătățească produsele într-un mod eficient și precis.

Prețurile noastre sunt competitive și ne mândrim cu faptul că oferim timpi de executare rapizi. Cu echipa noastră experimentată și dedicată, garantăm că proiectul dvs. va fi finalizat conform specificațiilor exacte. 
Our prices are competitive and we pride ourselves on offering fast turnaround times. With our experienced and dedicated team, we guarantee that your project will be completed to your exact specifications. 

PRODUCTIE PUBLICITARA

   Suntem specializați în producția publicitară de mici și medii dimensiuni, oferind soluții personalizate și creative pentru nevoile dvs. De la machete și obiecte publicitare la litere volumetrice și alte elemente personalizate, avem capacitatea de a transforma viziunile dvs. în realitate. Cu o echipă talentată și experimentată, vă asigurăm că fiecare proiect este tratat cu profesionalism și atenție la detalii.

   Oferim servicii complete de la designul inițial până la producție și instalare. Indiferent dacă aveți nevoie de machete de studiu sau machete expoziționale, suntem pregătiți să vă ajutăm să comunicați eficient mesajul dorit. De asemenea, producem prototipuri rapide pentru designeri și producători de serii limitate de produse, utilizând tehnici avansate de prototipare și imprimare 3D.

   Pentru a crea un impact vizual puternic, oferim o varietate de opțiuni, inclusiv litere volumetrice din polistiren, tăiate cu precizie la aparat cu fir incins, și alte soluții de tăiere și gravare cu laser. Fie că aveți nevoie de materiale pentru târguri de imobiliare, cadouri personalizate sau trofee, putem realiza reprezentări miniaturale de înaltă calitate.

   Prețurile noastre sunt competitive, iar termenele de execuție sunt rapide, astfel încât să puteți beneficia de produsele noastre într-un timp scurt. Suntem dedicați să vă oferim servicii de calitate superioară și să vă ajutăm să vă diferențiați în piață. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dvs. de producție publicitară și pentru a descoperi cum putem să vă ajutăm să atingeți obiectivele dvs. de afaceri.

Servicii: Projects
IMG_20191217_114652_262.jpg

LITERE VOLUMETRICE

   Literele volumetrice reprezintă o soluție impresionantă pentru a aduce un impact vizual puternic în spațiile publicitare. Realizate din polistiren de înaltă calitate, aceste litere sunt confecționate cu atenție la detalii și tăiate cu precizie la aparat cu fir incins, folosind tehnologie computerizată avansată.

   Utilizarea unui aparat cu fir incins permite obținerea unor tăieturi precise și netede, asigurând o calitate superioară la nivelul marginilor literelor. Fiecare literă este conturată cu precizie și poate fi personalizată în funcție de cerințele dvs.. Astfel, puteți alege dimensiunea, fontul și stilul literelor pentru a se potrivi perfect cu identitatea vizuală a brandului dvs.

   Un avantaj important al literelor volumetrice este posibilitatea de a le vopsi în diferite culori, permitându-vă să le afișați cu încredere și la exterior. Aceasta adaugă un aspect vizual atractiv și contribuie la creșterea vizibilității și memorabilității mesajului dvs. publicitar. De asemenea, vopsirea asigură o protecție suplimentară împotriva factorilor externi, precum razele UV și intemperiile.

   Indiferent că doriți să atrageți atenția asupra sediului dvs. de afaceri, să marcați un eveniment special sau să creați un punct focal în spațiile comerciale, literele volumetrice oferă un aspect tridimensional captivant și profesional. Ele sunt utilizate frecvent în diverse contexte publicitare, cum ar fi afișe comerciale, panouri, fațade de clădiri sau standuri expoziționale.

   Cu atelierul nostru specializat în producția litere volumetrice, vă garantăm că veți obține un rezultat de înaltă calitate, personalizat și adaptat nevoilor dvs. Fiecare literă este confecționată cu atenție la detalii și cu pasiune pentru a oferi o soluție publicitară unică și memorabilă.

   Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile disponibile pentru literele volumetrice și pentru a transforma viziunea dvs. în realitate. Echipa noastră experimentată și dedicată este pregătită să vă ofere servicii de calitate superioară și să vă ajute să vă diferențiați în piața publicitară.

TROFEE

   Trofeele noastre reprezintă o combinație perfectă între designul creativ și tehnologiile de ultimă generație. Fiecare trofeu este realizat cu atenție la detalii și cu o pasiune deosebită pentru a oferi un produs de înaltă calitate și unicitate.

   Utilizăm tehnologii avansate precum printarea 3D și debitarea laser pentru a crea trofeele noastre. Aceste tehnologii ne permit să obținem rezultate precise și complexe, asigurând o calitate superioară și detalii fine în fiecare trofeu.

   Printarea 3D ne permite să transformăm designurile digitale în obiecte tridimensionale reale. Astfel, putem da viață ideilor și crea forme complexe și detaliate pentru trofee. Această tehnologie ne oferă flexibilitate în realizarea de modele și forme personalizate, astfel încât să putem satisface nevoile și cerințele unice ale clienților noștri.

   Debitarea laser este o altă tehnologie avansată pe care o utilizăm pentru a crea trofee de înaltă calitate. Această metodă ne permite să tăiem cu precizie materialele, inclusiv lemn sau acrilic, pentru a realiza forme și detalii intricate. Debitarea laser oferă o finisare curată și precisă, garantând un aspect profesionist și atractiv.

   Fie că aveți nevoie de trofee personalizate pentru competiții sportive, evenimente corporate sau alte realizări remarcabile, echipa noastră vă asigură că veți primi trofee deosebite, care să reflecte excelența și să ofere recunoaștere cu stil.

img_20160916_092249.jpg
img_20160413_142053.jpg

SIGLE

   Siglele noastre reprezintă o expresie autentică a identității și brandului dumneavoastră. Realizăm sigle folosind tehnologii de vârf și materiale de înaltă calitate, pentru a obține rezultate remarcabile.

   Una dintre tehnologiile pe care le folosim este printarea 3D, care ne permite să transformăm designurile digitale în sigle tridimensionale reale. Această tehnologie ne oferă flexibilitate în realizarea de sigle complexe, cu forme și detalii unice, adaptate în mod precis specificațiilor dumneavoastră.

   Debitarea laser este o altă metodă pe care o utilizăm pentru a crea sigle de înaltă calitate. Cu ajutorul unui laser, putem tăia cu precizie materialele, cum ar fi metalele, acrilicul sau lemnul, pentru a obține forme și detalii precise și rafinate în sigle. Această tehnologie asigură o finisare curată și profesională, evidențiind fiecare aspect al siglei.

   Pentru siglele noastre, folosim și rasina de înaltă calitate, care conferă o strălucire și o rezistență superioară. Siglele realizate din rasină sunt durabile și pot rezista în timp, menținându-și aspectul și culoarea inițială.

  Debitarea cu fir incins este o tehnică utilizată pentru a obține sigle cu detalii foarte subțiri și precise. Prin utilizarea unui fir subțire încins, putem realiza tăieturi fine și complexe, permițându-ne să redăm în siglele dumneavoastră chiar și cele mai intricate detalii.

   Fiecare siglă pe care o realizăm este tratată cu atenție și profesionalism, asigurându-ne că reflectă în mod autentic identitatea și valorile brandului dumneavoastră.

Prețurile noastre sunt competitive și ne mândrim cu faptul că oferim timpi de executare rapizi. Cu echipa noastră experimentată și dedicată, garantăm că proiectul dvs. va fi finalizat conform specificațiilor exacte.

 

Our prices are competitive and we pride ourselves on offering fast turnaround times. With our experienced and dedicated team, we guarantee that your project will be completed to your exact specifications. 

PRINTARE 3D

   Serviciul de printare 3D oferit de B3D vă oferă oportunitatea de a transforma ideile și conceptele în realitate palpabilă. Folosind tehnologia de ultimă generație în domeniul printării 3D, suntem capabili să producem obiecte tridimensionale complexe, precise și de înaltă calitate.

   Cu ajutorul echipamentelor și software-urilor avansate, putem prelua fișierele digitale cu designurile dvs. și le transformăm în obiecte tangibile. Indiferent de complexitatea proiectului, suntem pregătiți să oferim servicii personalizate și soluții inovatoare.

   Printarea 3D ne permite să lucrăm cu o varietate largă de materiale cum ar fi plastic, ceramică și multe altele. Astfel, suntem în măsură să vă oferim opțiuni variate în ceea ce privește culorile, texturile și proprietățile materialelor utilizate pentru imprimarea obiectelor.

   Avantajele printării 3D sunt multiple. Aceasta ne permite să producem obiecte cu geometrii complexe, detaliile fine și suprafețe netede, oferindu-vă astfel posibilitatea de a da viață ideilor și conceptelor dvs. într-un mod captivant. De asemenea, prin utilizarea tehnologiei de printare 3D, putem realiza prototipuri rapide și personalizate, economisind timp și costuri în procesul de dezvoltare și producție.

   Echipa noastră de profesioniști cu experiență vă va ghida pe parcursul întregului proces, asigurându-se că obiectele printate 3D corespund în totalitate specificațiilor și cerințelor dvs. Ne asigurăm că fiecare detaliu este atent monitorizat, iar rezultatul final este de cea mai înaltă calitate.

   Indiferent dacă aveți nevoie de prototipuri, piese de schimb, modele arhitecturale sau orice alt obiect personalizat, serviciul nostru de printare 3D vă poate satisface cerințele. Suntem dedicați oferirii unui serviciu rapid, precis și fiabil, astfel încât să puteți beneficia de avantajele tehnologiei 3D pentru proiectele dvs.

Servicii: Projects

Print PLA (grosime 0.2-0.4 mm/strat) diverse culori - 12 lei/ora

5.jpg

BIG BEN

Material folosit: PLA alb, negru si galben

SUPORT PENSULE

Material folosit: PLA gri

20150921_192449_1_bestshot.jpg
13096215_1612426622414972_86494350180838

DRONA (OBLIVION)

Material folosit: PLA alb, negru si vopsea acrilica

DEBITARE SI GRAVARE LASER

   B3D oferă servicii profesionale de debitare și gravare laser, precum și debitare cu fir incins, pentru a satisface diverse nevoi de producție și creație. Cu ajutorul tehnologiilor avansate și echipamentelor de ultimă generație, suntem capabili să realizăm tăieturi precise și gravuri fine într-o gamă largă de materiale.

   Debitarea laser utilizează un fascicul concentrat de lumină pentru a tăia materialele în forme și dimensiuni precise. Această metodă este ideală pentru tăierea și conturarea materialelor plate, cum ar fi lemnul, MDF-ul, plexiglasul, policarbonatul, hârtia, pielea și multe altele. Prin reglarea parametrilor laserului, putem obține tăieturi curate, margini netede și detaliile fine ale proiectului dvs. Această tehnologie este ideală pentru crearea de modele arhitecturale, semne, decoruri, ambalaje personalizate și multe altele.

   Gravarea laser permite inscripționarea precisă și detaliată a textelor, imaginilor sau graficelor pe diferite materiale. Cu ajutorul laserului, putem realiza gravuri precise și permanente pe metale, lemn, sticlă, piatră, plastic și alte materiale. Această metodă este adesea utilizată pentru obiecte promoționale, plașe de identificare, inscripționări personalizate și alte aplicații în care detaliile fine și durabilitatea sunt esențiale.

   Debitarea cu fir incins, cunoscută și ca tăiere cu fir EDM (Electrical Discharge Machining), este o metodă eficientă pentru tăierea materialelor. Acest proces implică utilizarea unui fir subțire încălzit electric, care taie materialul prin eroziune termică. Debitarea cu fir incins oferă o precizie ridicată, chiar și în materiale groase, și permite obținerea unor tăieturi curate și fără deformări. Această tehnologie este adesea utilizată în producția de piese industriale, machete, modele și alte aplicații în care este necesară o precizie excelentă.

   Echipa noastră de specialiști cu experiență lucrează cu atenție și precizie pentru a asigura că fiecare proiect este realizat în conformitate cu specificațiile dvs. Oferim soluții personalizate, consiliere tehnică și livrare rapidă, astfel încât să puteți beneficia de rezultate de înaltă calitate într-un timp scurt. Indiferent de nevoile dvs., B3D este alegerea ideală pentru servicii profesionale de debitare și gravare laser, precum și debitare cu fir incins.

Servicii: Projects

DEBITARE FIR INCINS

Debitarea cu fir incins, cunoscută și ca tăiere cu fir EDM (Electrical Discharge Machining), este o metodă eficientă pentru tăierea materialelor. Acest proces implică utilizarea unui fir subțire încălzit electric, care taie materialul prin eroziune termică. Debitarea cu fir incins oferă o precizie ridicată, chiar și în materiale groase, și permite obținerea unor tăieturi curate și fără deformări.

IMG-20191217-WA0008.jpg
DEBITARE LASER.jpg

DEBITARE SI GRAVARE LASER

Debitarea laser utilizează un fascicul concentrat de lumină pentru a tăia materialele în forme și dimensiuni precise. Această metodă este ideală pentru tăierea și conturarea materialelor plate, cum ar fi lemnul, MDF-ul, plexiglasul, policarbonatul, hârtia, pielea și multe altele. Prin reglarea parametrilor laserului, putem obține tăieturi curate, margini netede și detaliile fine ale proiectului dvs. Această tehnologie este ideală pentru crearea de modele arhitecturale, semne, decoruri, ambalaje personalizate și multe altele.

bottom of page